Goedkoop bierviltjes bedrukken

Goedkoop bierviltjes laten bedrukken

Als u goedkoop bierviltjes wilt laten bedrukken staan de specialisten van Easyvilt voor u klaar. Natuurlijk voor een all-in prijs zonder extra bijkomende kosten. De bedrukte bierviltjes van Easyvilt worden zelfs gratis geleverd aan de horeca wat u als ondernemer meer naamsbekendheid oplevert. Goedkoop bierviltjes laten bedrukken doet u dan ook het beste bij Easyvilt.

 

Onderzetters en bierviltjes zijn allang niet meer weg te denken uit de horeca. Ze worden ingezet in cafés en bistro’s, maar natuurlijk ook in restaurants en andere horecagelegenheden. Een bierviltje had vroeger vooral een praktische functie. Ze zorgden ervoor dat tafels en barren netjes droog bleven. Vaak waren ze bedrukt met de naam van een biermerk. Tegenwoordig heeft het bierviltje naast een praktische functie ook een belangrijk aandeel in de marketingstrategie van een bedrijf.

 

Temeer omdat bedrukte bierviltjes garant staan voor effectief en goedkoop adverteren. De onderzetters worden veelvuldig verspreid en zijn gedurende een lange periode in het zicht van de consument. De reclameboodschap wordt op deze manier beter onthouden. Op den duur kunt u als adverteerder op meer naamsbekendheid én omzet rekenen. Als u goedkoop bierviltjes wilt laten bedrukken staan de ontwerpers en designers van Easyvilt dan ook graag voor u klaar.

Goedkoop bierviltjes bedrukken bij Easyvilt

Gepersonaliseerde bierviltjes bereiken de consument vele malen doeltreffender. Bij Easyvilt zorgen we voor een dubbelzijdige bedrukking zodat uw reclameboodschap of logo ook zichtbaar is als het viltje wordt omgedraaid. Een bedrukt bierviltje is daardoor niet alleen opvallend, maar biedt ook een goedkoop alternatief voor reclame.

 

Bij Easyvilt laat u goedkoop bierviltjes bedrukken voor een all-in prijs. Dat betekent dat u achteraf niet wordt geconfronteerd met bijkomende kosten. Desgewenst kunt u zelf een ontwerp aanleveren, maar het design kunt u ook overlaten aan ons creatieve team van grafisch designers. De bedrukte bierviltjes worden vervolgens gratis door ons aangeboden aan de horeca. Uiteraard zorgen we ervoor dat de horecagelegenheden aansluiten bij de visie en doelgroep van uw eigen onderneming.

 

Goedkoop bierviltjes laten bedrukken is bij Easyvilt dan ook altijd maatwerk. Ze kunnen dubbelzijdig worden bedrukt met de huisstijl van uw onderneming of zelfs uw bedrijfslogo. Op deze manier kunt u goedkoop adverteren terwijl u uw doelgroep op een effectieve manier kunt bereiken. Op den duur zorgt dit voor de naamsbekendheid en herkenning die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf. Bij Easyvilt staan we dan ook graag voor u klaar als u goedkoop bierviltjes wilt laten bedrukken voor een all-in prijs.

logo cmyk 2 badge.png

EASYVILT

‚Äč

kvk: 75581574

btw: NL860330400B01

@: info@easyvilt.nl

Tel: +31 642068235

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by EASYVILT